Resultater, der varer ved
Klik her, hvis du ikke kan se indholdet i dette nyhedsbrev ...
Tak for din støtte
Sammen er vi 22.322 JulemærkeVenner!
Ven nr. 99900447
Veninder
”Før havde jeg ikke rigtig nogen venner”
Der er gået 10 uger, og Frida og Josefine har pakket deres tasker. De er færdige med deres ophold på Julemærkehjem og klar til at vende hjem til hverdagen. Der er glimt i deres øjne og håb i deres fine, lyse stemmer. Opholdet på Julemærkehjem har været godt. Fyldt med dejlige oplevelser, udfordringer og nye venskaber. Og det er noget af det bedste, de tager med hjem. Et stærkt venskab med hinanden.

> Læs historien om et vigtigt venskab
Se Frejas tale
Din støtte gør en forskel
11-årige Freja er et af de 1.000 børn, vi kan hjælpe hvert eneste år takket være din støtte. Et ophold varer 10 uger, men vi følger børnene op til et år efter, de har været på Julemærkehjem. Børnene svarer på spørgsmål om deres trivsel, kost- og motionsvaner før og efter et ophold – og tallene taler for sig selv. Børnene fastholder de gode vaner og resultater, de får med fra et ophold hos os. Tak, fordi du giver børnene mulighed for at starte på en frisk!

> Se børnenes flotte resultater
Team Julemærket 2018
Løb til fordel for Julemærkebørnene
Drømmer du om at gennemføre et halvmaraton? Så vær en del af Team Julemærket 2018 og støt samtidig børn på Julemærkehjem. Vi glæder os til at løbe med dig.
>
Se mere og tilmeld dig nu
Lakseroulade
Fisk på menuen
Fisk er jævnligt på menuen på Julemærkehjemmene som en del af en sund og varieret kost. Lakserouladen her er festlig og kan spises som en dejlig forret eller let frokost.

> Se den lækre opskrift